cíť
dnes večer prázdna posteľ
a ruka nemá svoj pár
stoj a vráť sa
nemám síl kričať
všetko je rýchlejšie ako ja
nestíham vnímať
čas
keď zbieraš svoje veci
a kráčaš
chrbtom odo mňa
vidím slnko
skončilo hriať
aj svieti
už len zo zvyku
stále cítim
tvoj prvý bozk
na mojich perách
a prvý stisk
tvojich krásnych rúk
zavri oči
a cíť
cíť prosím
ešte raz
naposledy
to,
čo zostalo
z nás
Přečteno 358x
Tipy 8
Poslední tipující: Elyona, radexk, Petbab, CULIKATÁ, ŠEDIVÁ MYŠ
Komentáře (1)
Komentujících (1)