Pro Tvou náruč
Anotace: … šla bych světakraj… i když nejsem… to já
Když skvrny slunce
potřísní Ti tvář
a déšť stéká
do kapek chybných písmenek
a zadní rýma dusí
sukni ve větru,
snažíš se makovými květy
usmívat trochu navenek
a trochu dovnitř
pro prsty víkendových snídaní,
pro kolébku leknínových snů,
… hledáš své cesty prostředek,
překročit všechny plné čáry
a ty přerušené spojit dotekem,
pro hojení duší
klíč a kouzla oddenek
mít, tolik mít… si přeješ…
z jeho objímavých květů
Přečteno 616x
Tipy 37
Poslední tipující: G.P., Emmelia, cevert, Kapka, Maryje..., Bambulka, Žqáry, Tamara, zenge, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)