Snění
Anotace: zase jsem něco vytáhla ze sešitku; snění = můj život :)
Usměj se, polib mě, pojď se mnou žít.
Já usínám, ulehám a budu snít
o tobě, o lásce, o nás dvou.
Život není pohádkou, ale ani hrou.
Ve snu se objevil kouzelný dědeček,
prosím ho o lásku, stačí jen drobeček.
Přečteno 430x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)