Nakonečná
Zase tak ne
zas tak to nedovedu
smířit se
s lámáním chleba
za hory za doly
prašníčku
z medojedu
ani tak malinko
nevím, co třeba
rozkřikni čtyřicet slov
rozemel
duši
jak se to
sluší
jak oni tuší
co mě dnes vzruší
rozkřikni čtyřicet slov
.
zasekni do těla trn
zabroukej
potichu
tu naši
pletichu
z okapů
BEZESLOV
vychází vstříc
.
chtěl jsi snad
ještě něco říct?
Přečteno 374x
Tipy 24
Poslední tipující: Maryje..., Denael, poustevník Jirka, ECHO PARAZIT, tato22, Lenake, teď už nikdo, j.c., James Libustka, Psavec, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)