Princezna punková
Anotace: Nejde o lásku...Ani o nenávist...
Lásko má tys jediná,
Ta děvka co mě zradila.
Prý ty,já a celej svět
Lži složený z krásnech vět.
Myslíš že máš právo VETA
Závist,nesmrtelná teta.
Rty nasáklý krutým jedem
Hlasem schladíš jako ledem.
Tvý vlasy ostnatej drát
Kolem krku dračí hnát.
Myslíš na kouzla i znamení
A srdce mění se v kamení.
Těžký boty,řetěz,krev
Ted mrtvolnej je tvůj zjev.
Je to tak a Ty jsi má,
Má princezna punková.
Přečteno 412x
Tipy 8
Poslední tipující: Charibeja, Leedram, ilona, ECHO PARAZIT
Komentáře (5)
Komentujících (4)