Znamenáš pro mě...
Anotace: ..na délce slok a kvalitě slov vůbec nezáleží..
Znamenáš pro mě
každý krok po tomhle světě,
každý výdech a nádech
a všechny ty hlásky ve větě,
mám Tvou kůži na rtech,
slova vrytá do paměti
a doteky do celého těla,
jsi mé druhé křídlo
a nádherně se mi letí,
jsi mi takovou oporou,
kterou jsem nikdy neměla…
Znamenáš pro mě
stín, který mě drží kolem pasu
a bez pochyb zůstává,
každou myšlenku v mém hlasu,
co myslet nepřestává,
každý úsměv za tu krásu
a nejdražší hodnotu bytí,
paprsek, který zahřívá
a do srdce mi svítí,
každou slzu chybění a stesku,
každou slzu štěstí
a sen za rozbřesku,
jsi přání, co spadlo mi do dlaní
z těch nejvyšších hor
lidských bytostí,
jsi mi větrem, co do oblak vyzvání
a odnáší si mě za obzor,
k místům bez starostí…
Znamenáš pro mě
sílu, kterou denně do dna piji,
chuť smát se v očích,
strach, že bych o Tebe mohla přijít,
hloubku oceánu, kde už ryby neplavou
a tsunami neútočí,
kde jen hejna planktonů
leží si na vlnách,
kde já v Tobě…a v Tvé lásce
už dlouho tonu…
Ale ty mě vždycky zachráníš
a topíme se spolu…
Jsi mi pevnou půdou pod nohama,
na které stát se nebojím,
jsi mou hvězdou,
co nebe se zemí
navždy spojí
a čím dál blíž pluje,
jsi mi vším,
úplně vším,
co jen existuje…
Přečteno 781x
Tipy 31
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, nejsembásník, JohnyD., Psavec, hašlerka, labuť, šuměnka, NikitaNikaT., CULIKATÁ, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)