Nerozpomínání
Byl jsem tady a byl jsem taky tam,
byl jsem s někým a přece jsem byl sám,
srdcem Valon, duší navždy Vlám,
byl jsem někým, koho možná znám.
Byl jsem l‘homme anebo femme?
Už si nevzpomínám...
Aspoň v jednom celkem jasno mám;
Jak krásné je být milován.
Přečteno 528x
Tipy 15
Poslední tipující: Radhuza, zaba.zuzla, Zasr. romantik, labuť, Earl, Donne, diciassette, CULIKATÁ, Mbonita, E.T.Jane
Komentáře (3)
Komentujících (3)