Jen ty a moje chyby
To co jsi pro mne a nestačí mi slova
To co mne uvnitř potěší zas a znova
To že jsi u mne nablízku spící tiše
A při tom pohledu napadne mne jen klišé
Řekl jsem stokrát ti jak moc o tebe stojím
Stokrát jsem ukázal jak moc se o nás bojím
A pořád dokola tu dělám stejné chyby
jako bych nevěřil že semnou se ti líbí
A přitom v nitru mém to vždycky bylo jasné
Že až tě políbím ostatní bude krásné
A tak to dopadlo a než jsme se nadály
Ty jsi můj život jen ty a ten princ malý
Přečteno 494x
Tipy 8
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ, BARBYE, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)