znám jednu dívku, má dukáty… sotva
zahrada, dům jsou její pevná kotva
ze zvířat, když o majetek kráčí,
pes a želva docela mi stačí
já nestarám se, zda má pole kus
a v hedvábí mi příjde na funus
ke konopným že nečichává natím
za lásky ždibec hrstí veršů platím
:o))
J.
28.06.2011 17:14:00 | j.c.
;o)
jojo, prý úplatná,
určitě vybíravá,
jenom tak něco nemůže ti dát...
tenhle tvůj přítel,
abys mu byla daná,
musí tvé srdce velmi dobře znát!!
tvá báseň úsměv vykouzlila,
možná to je tím tajemstvím překvapení... ;o)
28.06.2011 15:21:00 | Cecilka