Anotace: ...
Když kvetou růže
snad nepřehlédnem jejich krásu
když voní, tak znějí city z hlasů
Láska ta umí čarovat
nad její moc není
ten kdo umí darovat
ten bohatý je
v srdci
a trny?
O ty se neporaníme přeci! ST
11.07.2011 11:35:00 | Tanzania
Rozkvetla jsem
stačil jen pohled žádoucí
a plátky těla živoucí
zněžněly krásnem...
28.06.2011 10:38:00 | šuměnka
Rošťácké jiskřičky
hrají mi v očích,
snad touha
že snesla se do klína,
vzdech za vzdechem
nese se po úbočích,
tak sladce
se při verších vzpomíná .. :o)))
ST miláčku!
28.06.2011 10:08:00 | jita.1965