Děkuji za komentáře, no aby bylo jasno poprvé na 2v1 byl velký ohlas a mě to překvapilo, upřímně si myslím, že mám lepší básně a tohle byl jen takový pokus hokus...a vyšlo to víc než jsem doufala...
S tím Ruskem..to měla být metafora..že se někdo cítí jako by toho na něho bylo moc, všechno moc velké, pusté chladné...a on je ztracen ve velkém ničem, sám bloudí a kosti ho studí :)
28.06.2011 22:59:00 | whiolet
To bylo dobrý,líbilo se mi jak tam popisuješ problematiku o lásce,že ve třech to nejde...atd a pak tam najednou prdneš Rusko,dost překvapující básen!
28.06.2011 21:11:00 | ECHO PARAZIT
Tvá báseň je přenádherná a styl kterým nyní píšeš je úžasný :-). ST je málo, kéž by šlo dát i víc. S úctou
Azazen
28.06.2011 11:45:00 | Azazen