Neurčitě určitá
Anotace: Nemůžu, i když bych chtěla
Vymydlené myšlenky
spánku noci králi
purpuru snů a něžných přání
možná jediný a ztracený...
Minulost dostižená
těžká pouta předsudků
rozkoše z cizí bolesti
smrt a jiné sliby...
Objetí jedné oběti
perlové srdce závěti
voda stojatě rozbouřená
a tělo nejhorší zajetí...
Přečteno 404x
Tipy 6
Poslední tipující: La Suneteto, jitka.svobodova, Ziky, Zasr. romantik
Komentáře (2)
Komentujících (2)