Anotace: Přibližný pocitový text na: http://www.youtube.com/watch?v=R-dSBu-46Ek&feature=related
Nic si nedělej z předchozího komentáře,byly tu mnohem horší básně.Tvoje vyjadřuje upřímné pocity,jen se nenech odradit od dalšího psaní,ono pracně šroubovat z hlavy nejasné metafory není taky to pravé ořechové.Jistě ti nejde o to,dostat se do čítanek.Zůstaň svůj.
29.06.2011 09:21:00 | Donne
Chachá :-D paní, která neumí v podstatě napsat ani říkanku dělá machra. Vy ste mě opravdu rozesmála. Zatím jen každého zesměšňujete...Ale nejde vám to moc.
28.06.2011 22:53:00 | Hydrostar