SMS červnového večera
SMS pro Ni
Ňufka se změnila z růže na třezalku
miluji ten její pihatý nosík
po ránu v zahradě sednem si na skalku
v chladivé rose projdem se bosi
SMS od Ní
Bobíka miluji stále více
z té žhavé lásky hřejí mé líce
žádného jiného už nikdy nechci
budem jen my dva, kočky a pejsci
Přečteno 638x
Tipy 2
Poslední tipující: Poučený fracek, tato22
Komentáře (3)
Komentujících (3)