Být tak T(v)ou lilií...
Anotace: Věnováno pořád tomu samýmu... a inspirováno jednou z jeho básní.
Být tak tou lilií,
o níž píšeš básně,
být čistou a bílou,
vypadat tak krásně.
Být tak Tvou lilií,
o níž v noci sníš,
kterou bys chtěl hladit,
hledat u ní skrýš.
Být tak tou lilií,
bílou a čistou,
bez jediné chyby,
být si trochu jistou.
Být tak Tvou lilií,
tou jednou jedinou,
od jiných odlišnou -
tou Tvou.
Přečteno 470x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)