Žárlivost
Anotace: pokorně žádájící
Jak bolí osamění
přílišnou touhou zaviněné
má vodo z břehů vylitá
pokorně žádájící- pij
a ten, kdo dlouho žíznil
ústa otevřel
a pokorně ač bázlivě
se k tobě sklonil
a omámen a do vln lapen
bez dechu a bez něžností
spí tiše na mělčině
věčně přesycen
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Zefi
Komentáře (1)
Komentujících (1)