Ty...
Píseň utichá.
Při líbání hromů,
Při šelestu
Pocitů,
Na které se zvyká.
Pohledy utíkají.
Do krajů,
Milostných jinotajů,
Zenitů,
Mimo naše těla.
Tanec se ztrácí.
Za křídla plameňáků,
Karmínovou stěnu
Studu,
Který nevíš schovat.
Báseň mizí.
Pod okapy stromů,
Pod duhu,
Touhu,
Která nakonec přišla.
Myšlenka zůstává.
V kouzelném rukávu.
Nevěřím mu,
Nenávratnu.
Protože vím.
Že já Tě pořád miluji.
Komentáře (0)