o nesplnených sľuboch
ostali jej
len oči pre plač
prázdne sklené bulvy,
ktoré trčia do sveta
z bledej
vráskami poznačenej tváre
a dážd silne
vietor odvieva
jej nemé slzy
za náprstok šťastia
stratila
v útrobách
prázdnych baní
ako dieťa
ochrannú helmu
bieli si dušu
a myseľ zametá
kúskami prútov
upletených
za čias snehu
v špinavej izbe
zapaľuje sviečku
jediné svetlo
v jej tmavom živote
a v tichu
si šepká slová
ktoré má navždy
vryté v pamäti
"nikdy Ťa neopustím"
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: Tootsie, mikrojimbo
Komentáře (4)
Komentujících (2)