Ledné obraty, myšlenky hloubavá, v srdci vrytá, v duši tetovaně omámená...
03.07.2011 09:13:00 | NikitaNikaT.
co řící
jak když zapalíš svíci
v hradní věži
a do očí sněží krásno
okvětních plátků magnolie
harmonie souzvuků slov
ze dna pohárů many ženský
voda svěcená
v pokoře kropenky
satén tenký jak košilka anděla
tvá báseň voněla...mi citukrásnem..
02.07.2011 21:58:00 | Mbonita
I přelud zvládne omámit mé touhy
když prožitky Tě zjitří s představou;
jak z pyxidy by vyvěraly vlohy
jen k okrášlení nepatrný pohyb
jen okamžiky citelností mnohých
a ochmýření vstříklé do oblohy
kde v souznění se mocně rozervou…
Krásné...S.T.
02.07.2011 08:28:00 | ZILA78