kuk...nebylo to u mně časově dobré, tak až teď...trampoty tě potkaly?..Víš, je to jako s počasím, zase bude líp, neboj, vždyť víš, že "nám" musí někdy stačit jen tužka a papír...opatruj se. H.
16.02.2006 07:00:00 | Hančí
Nemusíme žít ze dne na den,
aby každá minuta byla rájem...
možná si stačí jenom brát
to, co nám může dobře udělat... :o)
A tak si vychutnávám tvé básenky...
09.02.2006 15:17:00 | Cecilka
...celý život je jedno překvapení
někdy koukáme jak můry
pro nás překážek není
koukejme na všechno z hůry!!!
To jsem ale radílek...viď...?
09.02.2006 09:23:00 | Milano
Občas se nám takhle srdce chvěje,
když propadáme chvílím beznaděje,
když se nám lepí smůla na paty
ať už jsi chudý nebo bohatý.
A víš jak nám bohatí závidí,že se nemusíme bát o bohatsví....tímhle jsme bohatí.:o)
07.02.2006 21:41:00 | Guču
Ty a ze dne na den pokoušet se žít?
To bych tě holčičko už nesměl trošku znát.
Vím, že život tě možná právě nešetří,
Vím, že nedáš se a s problémy se umíš rvát!!!
07.02.2006 20:45:00 | Mourek