Jako Tvůj Anděl
Život je jako kytice
Svázaná z různých květů
Jeden kvítek
Jedna vzpomínka je tu
Mezi květy jsou i bodláky
Jako špatné zážitky
Život nejsou jen šťastné kvítky
Je to i bolest a zármutky
Až....
Chci věnec jen z bodláků
Květy nechť žít zůstanou
Bodláky se mnou pohltí oheň
Ty si na mne lásko
S něžným květem vzpomeň
Netrhej kytky
Pohladˇje pohledem
Vzpomeň si na lásku
Na smutek zapomeň
Jen usměj se
Tvůj úsměv uvidím
Budu Tě provázet
Životem Tvým
Jako strážný anděl
Byl jsi můj kvítek v bodláčí
Já Ti Tvou lásku a ochranu
Odtamtud oplatím....
Přečteno 555x
Tipy 46
Poslední tipující: Špáďa, WAYWARD, ECHO PARAZIT, bobyna, vodnař, casla, tato22, James Libustka, střelkyně1, Emmelia, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)