láska?
Anotace: Tajné snění o člověku, se kterým nemůžete být.....
Já chci se utopit
ve Tvých očích barvy podzimu.
Prosím chyť mě,
zachraň mě,
ať neshynu.
Chci obejmout Tvé zdatné tělo
jako kmen,
chci utéct a být
s Tebou jen.
Chci shořet
ve Tvém objetí,
proplout všechna století.
Vždyť, co je na tom zvláštní,
že chci shořet s Tebou
společnou vášní?
Komentáře (0)