Mé city k tobě
Když tě spatřím, rozbuší se mi srdce,
není však dne, kdy bych tě nemilovala více.
Ačkoliv bych chtěla často zemřít,
láska k tobě mi to nedovolí.
Sním o každém dni tě na chvilinku uzřít,
však při každém polibku se mi kolena podlomí.
Krásné sny o tobě sním celou noc co noc,
tvé srdce a city mají nade mnou neuvěřitelnou moc.
Těší mne tvá starost o mne,
však ta má starost o tebe je mnohem větší.
Přeji si, ať naše vášeň a láska nikdy nepomne,
a ať naše srdce zlost a nenávist nikdy nespatří.
Nikdy tě neopustím a miluji tě k zbláznění,
věřím, že to vše je skutečnost a ne pouhé snění.
Komentáře (1)
Komentujících (1)