Snění o svatbě
Když den s nocí splývá,
vím, že jsi v tu dobu se mnou.
Miluji, když mne někdo jako ty líbá,
však šlahouny břečťanu se po nás pnou.
Sny o tobě mne do rozpaku uvádí,
proč vždy končí v poušti u vádí?
Proč se mi poslední dobou sní o svatbě s tebou,
když dny bez tebe jsou mi pouhou tmou?
Zdá se mi, že jsme na písečné pláži,
kde na horizontu západ slunce září.
Krásný prstýnek jsi mi dal,
k tomu krásný pohled a s vášnivým polibkem ses mi vzdal.
Řekla jsem "ano" a políbila tě na rty,
do ouška ti zašeptala: "Miluji tě, jediným důležitým jsi pro mne jen ty".
Komentáře (1)
Komentujících (1)