za mimy
Anotace: ... za smutky lásek ...
.
dohrávala
a tož směla
šminkami
míchat
naproti
římsám
rytmy
přitvrdila
a seník jen
prachem
do očí
odpovídal
vlaštovkami
a taky salty
a přemety
za stíny
do dálek
polkla se
baskytara
v peřinách
a prázdnem
nacpaných
stěhováků
narychlo
ulíbla si
vlastní
šém
žalu
dech
vanému
na protest
a vané tóny
pod mezí
vetkávala
za dny žní
pod chrpami
mimovi dlaní
vzdávala šém
možná hrála
nebo lhala
až plakal
krásně
slzy
a já
zas jen
k mimovi
s rytmem
sny vařil
.
Přečteno 363x
Tipy 12
Poslední tipující: Lota, Maryje..., hašlerka, labuť, zenge, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)