smutný život
Život můj celičký smutný je jak stín,láska moje zmizela,zůstal jenom splín.Láska byla veliká celých šestnáct let,Liduna ji ukradla,nevrátí se zpět.Hrozně mě to bolelo,přebolelo však,nikdy se už nevrátí,odlétla jak pták.Žena když se rozvede,lehce se jí nevede,srdce její navždy zhasne,zapomněla co je krásné.
Přečteno 427x
Tipy 5
Poslední tipující: Maryje..., hatlapatla, Findë
Komentáře (2)
Komentujících (2)