Supr,potom že mladí "nic moc"
kdo to řek,
ten po hospodách tráví noc
na mladé má jen vstek.
09.07.2011 20:21:00 | jozífek
... láska je o důvěře ...
... a ta se těžko znovu rodí ...
... když jednou na prach shořela ...
... ono ... tak dlouho se džbánem pro vodu chodí ...
... až sejde se z cesty docela ...
/a padneš žízní .../
03.07.2011 20:04:00 | Bambulka
Velice zdařené =), rytmicky možná občas nedostatek, ale skvěle volené obraty =), prostě na ST
03.07.2011 18:42:00 | Désolé