Zůstatky lásky
Probdělé noci,
slzy v očích,
já v nich tonoucí,
to zbylo z lásky.
Chodící tělo,
duše se ztratila,
co by teď mělo?
Stejně by nechtělo.
Pocit zklamání,
a jí zabít!
Trochu odhodlání,
do vzpamatování.
Bolest se ozývá,
stále mě ubíjí,
stesk tu jen pobývá,
a já stále miluji.
Zase mé prokletí,
na smutné konce,
trvá již staletí,
tak jako v pohádce.
Avšak princů,
dávno není,
a tak konce špatné,
přetrvají.
Přečteno 357x
Tipy 8
Poslední tipující: hašlerka, CULIKATÁ, labuť, vapiti, Lenullinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)