Nevzdávaj to...

Nevzdávaj to...

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=BbPa5Ts91gg&feature=related

Keď už dávno neveríš

na zázraky snov

pohladím ťa po tvári

a poviem ti choď ...



Naber silu z môjho hlasu

keď ma v noci počúvaš

v očiach vidíš rovnakú farbu

len moju poznáš..



Nevzdávaj boj

nie si na to sám

chcela by som to byť ja

a všetko zlé ti vziať ...



Tiško..dúfam.. snáď
Autor Kett, 04.07.2011
Přečteno 367x
Tipy 24
Poslední tipující: Bambulka, Niky88, Jiná, Maryje..., hatlapatla, Impardonnable, Amable seňor Marek, ECHO PARAZIT, Kars, Juan Francesco de Faro, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... nikdy neprestávaj snívať sny ...
... nech nieje zajtrašok posledným ...

... život je nieje boj, skor túra za šťastím ... ;-)

10.07.2011 19:10:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí