divadlo
celou dobu jsem myslel na to,
že se to TENTOKRÁT
musí povýst
jenže obklopen vším tím
divadlem
v podobě zadního sedadla,
holky, co přísahala, že nebere drogy
a gumy
těsný jako žalář
jsem to prostě nezvlád
buď jsem tak špatnej herec,
nebo stál i tenhle scénář
za prt
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna, ECHO PARAZIT
Komentáře (1)
Komentujících (1)