Čas plyne,
vídím řeku,
má bujná představa,
jednou zhyne.
Ševelí tráva,
štěbetají ptáci,
vzpomínky se vrací,
bolest přetrvává.
Slunce se dotýká,
tváře zlatnou,
život se mnou smýká,
touhou nenávratnou.
Vidím čas,
teče řeka
má bujná představa,
se vrací zas.