Nebezpečně krásný zdá se se svět
Anotace: i úsměv poklona je kráse
Snad nebezpečně krásným zdá se svět
Krása jak říkám v lásce ukrývá se
Či láska poklonkuje kráse
A lásku má co krásné na pohled
i v úsměvu se touha skrývá, vášeň
vášeň snad úsměv touze nabízí
snad pouhé slůvko stačí k lásce
jež ve jménu afrodité nacházím
Přečteno 323x
Tipy 8
Poslední tipující: prouteny kosik, ilona, Lachailla, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)