bulletproof vest
***********
Lásko,chci tady být jen pro tebe
když mě objímáš, mám pocit
že blázním,dotýkám se nebe
Vše je vzhůru nohama,zhasl maják
slunce ráno zapadá,
skáču z letadla,otevřel se mi padák
to jsou nové divy mého světa
potřebuji tě v něm mít
leč bohužel,máš i právo veta
Tajně doufám,že se zákony změnit mohou
nepřítomně hledím z okna
počítám,kolik má můra nohou
Jsi jako z cukrové vaty,zaprší,
chybí mi zde základy pyramidy
domeček z karet,náhle se boří
Nechávám tě jít svoji cestou
nikdy nezapomenu na tvůj úsměv
až potkáš holku s olověnou vestou
tak to jsem já
*****
Přečteno 486x
Tipy 10
Poslední tipující: Kozoroh 1, PIPSQUEAK, CULIKATÁ, Mbonita, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)