Když mávají si dva
Mávají si dva
A doufají již teď
V opětné shledání
Teskno jím je znenadání.
Přijímají samotu
Opouští svých osudů
Odevzdáni do do náruče
Božích posluhů….
Jejich cesty se sdělily
V opačných souřadnicích
Až za obzory zahnou,
Zapějí chorál o dvou mučednících….
Skončilo společné
Souznění duší
Teď každému zvláště
Rozjímati se přísluší…
Po celou věčnost
Doufati budou,
V shledání šťastné…a
Na věky věků
Milovat se budou….
Přečteno 371x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)