Noc
Mám Tvoje oči
a v srdci svou zbraň
Polámané štěstí
mi kdosi vzal...
Tvoje víra
s mojí duší
Zapletené do sebe
Srdíčko mi strašně buší
asi je už zmatené...
Pár otázek sobě dávám
nenacházím odpověď
Všem snům se odevzdávám
dnes v noci už naposled...
Pod polštářem slzy skrývám
už mám toho vážně dost!
Proč steskem den neubíhá
když Tě volám o pomoc!
bojím se...když je noc....
Přečteno 561x
Tipy 38
Poslední tipující: Bassí, Beruška, Queer, Juan Francesco de Faro, Niky88, Jiná, zenge, hašlerka, hloubavá, Azazen, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)