Proč nemohu zapomenout?
Anotace: našla sem ji v šuplíku, ani nevím kdy sem ji napsala
Vzpomínky a slané slzy,
co se stalo mě moc mrzí,
stejnou píseň sále slyším,
přemýšlením mysl ničím,
bezmoc, strach a taky žal,
ten si mi naposledy ze srdce dal,
střepy z fotky co v rámečku byl,
když semnou si ještě o budoucnu snil,
fotky třesouc trhám dále,
však vzpomínám na tebe tajně stále,
potřebuju obejmout tvé tělo,
chci aby ti z úst miluji tě znělo,
však ty sbohem si mi dal
a pouze minulostí si se stal,
a tak se slzou v očích říkám konec nám,
jinému srdce dám....nereda
Komentáře (0)