šance tu byla
vždycky jsem si myslel,
že toho po nás
hodně zbyde
ale co začli vyrábět
ty igelitový tašky
co se po půl roce
sami od sebe
rozpadnou
tak
tehdy jsem ztratil
veškerou naději
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, Hazentla
Komentáře (1)
Komentujících (1)