Anotace: to vše díky tobě...
jé tak ti moc děkuju..to "w" je prostě takowej zwyk z netu...nejni to žádnej muj znak aby mě tak každej poslala..prostě už sem si na to zwykla..a nechci se odnaučowat..proto bych byla ráda kdybys to radši ignorowal(a)
08.02.2006 16:55:00 | P.e.A.c.E.