Jeho
Pohľad tvoj jediný mi stačil
aby ma ako vodka omráčil.
Elektrizujúci.
Záhadný.
Naivný.
Tlkot srdca
prehnane aktívny.
iba tvoj jediný mne patriaci pohľad,
pri ktorom strácam všetok svoj nadhľad
Přečteno 456x
Tipy 6
Poslední tipující: WAYWARD, slnečnica, Paulín, CULIKATÁ, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)