Pokušení
Anotace: ... na to je rozum krátký ...:o)))
Oslněni žárem, který je obcházel
odmítali rozumět přáním
jejich roztoužených těl
Za zavřenými víčky
je objímala touha
Spoutaní smyslností
přesvědčovali jeden druhého
že je to náhoda pouhá
Ve stínu spalujícího opojení
v moři bezesných nocí
pochopili že na ně útočí pokušení
Bezmocní náhle tuší
že bránit se tomu dál
není již v jejich moci ...
****
Můj vesmír je prostoupený Tebou
snaha bránit se je pouhý klam
Spoutáváš mě vzrušující silou
jen s těží korálky času počítám ....
Jak douho ještě odolám ....?
Přečteno 758x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)