Iluze
Anotace: Už jste se někdy bláznivě zamilovali do někoho, kdo vám za okamžik navždy zmizel z očí?!
Kam jsi se ztratil, kam jsi šel
proč si šel sám a na mně nemyslel.
Proč nemohli jsme spolu jít,
jít spolu a jenom krásně snít.
Ztratil jsi se mi v davu
pobláznil mi hlavu.
Já vyrazila do všech koutů světa,
ale po tobě mi nezbyla ani holá věta.
Hledala jsem tě uplně všude
nevěděla jsem co dál s námi bude.
Už ztratila jsem všechny iluze a sny
asi spolu s tebou odešli.
Nezbyde mi nic jiného než dál bez tebe žít,
ale nepřestanu hledat,ponesu na zádech svůj kříž...
Komentáře (2)
Komentujících (2)