Nádech, výdech
Anotace: I když už je to tak dlouho, musím na to pořád myslet a chtěla bych vše vrátit zpět . :-(
Chtěla bych, tvou lásku pocítit v kostech,
znovu se projít po dávno spálených mostech.
Chci cítit tvůj dech, na mých zádech,
chci vědět, že život stojí, za další nádech.
Nádech, výdech,
nádech, výdech.....
Prosím Tě naposled, vrať se
a nebo navždy z mého srdce ztrať se!
Přečteno 378x
Tipy 7
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, ilona, whiolet, tato22
Komentáře (2)
Komentujících (2)