O nic nejde
Anotace: Snaha přesvědčit se.
Vždyť o nic nejde
říkám si
a vlasy mu voněly po meruňkách
Jen další kdo přišel,
odešel
a utrhl si ze mě
pořádný kus duše
Chlad červnovýho rána
vůně kávy
můry spálený na popel
nedopitý víno
a nešťastný lásky...
V srdci mám jak v baru po zavíračce
Přečteno 323x
Tipy 20
Poslední tipující: Chonglee, Avola, Kristine Clary-Aldringen, Maryje..., labuť, ZILA78, whiolet, CULIKATÁ, Bambulka, Doradan, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)