Léto je taky lék
Obrácím list,
minulost,
pominula,
zůstala jen současnost.
Vzpomínky,
pravé či falešné,
plamínky,
lásky,
uhasínají.
Bolest ze zrady,
a úsměv na rtech,
melancholie,
radost z nové lásky.
Léto přináší,
nové dobrodružství,
vánek odnáší,
to naše bláznovství.
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: Manni3, Bambulka
Komentáře (2)
Komentujících (2)