Kettu, znovu jsem k temuhle dílku vrátila... je to proto, že mně to připomnělo včerejší večer... jen ty touhy jsou u mě jiné, netoužím být kolombínou... jsem už mnohem víc. Tvé dílko se mně moc líbí, ač maloučkou dýše na mne povzdechnutí. ST!*** Kettuš.
17.07.2011 09:10:00 | NikitaNikaT.