Tykat si s měsícem
Křesadlo neroznítí
slavíčka na půl niti
To Tvoje silné dlaně
zahánějí noční saně
od mých baldachýnů
Malá svíčka nad divanem
zakrytá paravánem
nemůže skrýt mé tváře,
které rozněcuje záře
Tvého těla ve vínu
Půlnoc bije z věže temné,
odhazuje krajky jemné,
z mého těla dolů,
ať můžeme být spolu,
navzájem se mít
Než rozední se, anděli,
budem hýčkat naději,
že to není poslední ráno,
které je nám dáno,
které smíme žít
Přečteno 423x
Tipy 4
Poslední tipující: Boscai, Findë, CULIKATÁ
Komentáře (0)