Miluj.
Anotace: Řík- ale mám tě vážně moc rád! Je to ale málo,když spolu dva bydlejí..Honzíku věřím,že ještě máme naději..<3
Tlustou čáru udělejme za vším,
Já s těma špatnýma náladama skončím.
Znovu mě pohlaď a miluj,
především mě se věnuj,
a i já tě budu milovat,
A ve všem ostatním podporovat.
Jen prosím tě, prosím!
Nezklam mě,když věřím.
Chci ti znova hezky psát,
a vedle tebe usínat.
Miluji tě... Pořád snad?!
Tak nepiš mi jen MÁM TĚ RÁD...!
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: whiolet
Komentáře (1)
Komentujících (1)