Marná touha
Anotace: ......................
MARNÁ TOUHA
Proč mám před očima stále Tvůj obraz?
Na každém kroku vidím Tvůj odraz.
Tvé oči, úsměv a krásná slova,
toužím po Tobě, chci Tě vidět znova.
Vím, že to nemá cenu,
nelze překonat hradby mezi námi - prorazit tu stěnu.
V mém srdci však zůstaneš navždy, v hlavě vzpomínky na Tebe,
ty jediný dokázal jsi probudit ve mně pravé city, vzals mě do nebe.
Dostal ses tak hluboko do srdce mého, nemohu Tě dostat pryč i kdybych chtěla,
bude to se mnou pořád – ta touha cítit dotek Tvého těla.
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Marsinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)