Jed
JED
Ze začátku sladká jako med,
na konci máš v těle pouze prudký jed.
Jed, který Tě zevnitř užírá,
duše a srdce pomalu umírá.
Nezabije Tě úplně a zcela,
avšak jak těžké je tento jed dostat z těla.
Dusíš se, máš pocit, že už nemůžeš dál,
jakoby z Tebe někdo všechnu sílu sál.
Nemůžeš volně dýchat, nemůžeš s tím bojovat,
máš pocit, že nedokážeš normálně fungovat.
Nejde se toho zbavit, nemáš protilátku, nemáš nic,
užírá a bolí to čím dál tím víc.
Láska tak krásné slovo,
avšak odvrácených tváří má až příliš mnoho.
Komentáře (0)