Halo paní šumící,musím dnes opět pochválit,protože to musí každý uznat,že to je profesionální poezie,a hlavně sem tomu rozuměl i když to bylo mezi řádky.
13.07.2011 19:18:00 | ECHO PARAZIT
..já bych se chtěla taky zeptat, co to máš za mobil.. :) Můj by si z něj mohl vzít příklad :) :)
13.07.2011 16:18:00 | Hazentla